Om orkestret

Harmoniorkestret Conductor blev stiftet den 3. marts 1963 og er et hyggeligt og ambitiøst harmoniorkester med hjemsted i Høje-Taastrup Kommune.

Orkestret har i dag omkring 30 medlemmer i alderen 20 til 75 år, som kommer fra store dele af Sjælland.

Repertoiret er bredt, og vi spiller ved forskellige lejligheder i løbet af året.

Musikken tilpasses arrangementet – om det er koncert eller konkurrence, og orkestret mestrer derfor alt fra originalværker skrevet for harmoniorkester over omskrevne klassiske værker til arrangementer af musicals, jazz, underholdningsmusik og marcher.

Vi spiller 5-6 koncerter om året, heribland en hyggelig julekoncert med gløgg og æbleskiver og den populære nytårskoncert, som hovedsageligt gennemføres som en temakoncert, med skiftende temaer.

Vi har til flere af disse koncerter arbejdet med professionelle solister: Basunist Mogens Andresen – Violinist Vera Panitch – Sopransanger Nickie Johansson – og mange flere.

For at styrke både talent og sammenhold tager orkestrets medlemmer også på øve-weekender og på koncert-turneer. Ind imellem hentes dirigenter ind til gæsteoptræden, og endelig nyder vi venskabet med harmoniorkestre i henholdsvis Drammen og Oldenburg.