Om orkestret

Harmoniorkestret Conductor blev stiftet den 3. marts 1963 og er et hyggeligt og ambitiøst harmoniorkester med hjemsted i Høje-Taastrup Kommune.

Orkestret har i dag omkring 25 medlemmer i alderen 20 til 75 år, som kommer fra store dele af Sjælland.

Repertoiret er bredt, og vi spiller ved forskellige lejligheder i løbet af året.

Musikken tilpasses arrangementet – om det er koncert eller konkurrence, og orkestret mestrer derfor alt fra originalværker skrevet for harmoniorkester over omskrevne klassiske værker til arrangementer af musicals, jazz, underholdningsmusik og marcher.

Vi spiller 3-6 koncerter om året, heribland en hyggelig julekoncert med gløgg og æbleskiver og den populære nytårskoncert, som hovedsageligt gennemføres som en temakoncert. Af emner kan bl.a. nævnes: Vand – Vild med Dans – The Great American Songbook.

Vi har til flere af disse koncerter arbejdet med professionelle solister: Basunist Mogens Andresen – Violinist Vera Panitch – Sopransanger Nickie Johansson – og mange flere.

For at styrke både talent og sammenhold tager orkestrets medlemmer også på øve-weekender og på koncert-turneer. Ind imellem hentes dirigenter ind til gæsteoptræden, og endelig nyder vi venskabet med harmoniorkestre i henholdsvis Drammen og Oldenburg.

Du kan få et indtryk af orkestret ved at klikke her, hvor der er et udsnit af billeder fra øveaftener, 60 års jubilæumskocert i 2013 og nytårskoncerten i 2015.